Skip to content

Nike Air Max 1 '87 WMNS 'Hydrangeas'
HQ4051-500
81% upvoted

19 september 2024 05:37

Een gedetailleerde blik op de Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Hydrangeas’

Een gedetailleerde blik op de Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Hydrangeas’

Nike breidt de Air Max 1-lijn uit met de opvallende Air Max 1 ’87 WMNS ‘Hydrangeas’! Deze nieuwe colorway springt in het oog dankzij het kenmerkende ‘Hydrangeas’-kleurenschema, met een mix van zachte paarse tinten geïnspireerd op hortensiabloemen. De paarse accenten worden aangevuld met gele en witte details op het bovenwerk.

nike air max 1
air max 1

Het ontwerp maakt gebruik van een hoogwaardige mix van suède, leer en mesh, wat zorgt voor een rijke textuur en topkwaliteit. De witte tussenzool vormt een mooi contrast met het kleurrijke bovenwerk en zorgt voor een strakke afwerking. Zoals je van de Air Max-lijn gewend bent, garandeert de Nike Air Unit in de zool het kenmerkende comfort.

De Nike Air Max 1 ’87 WMNS Hydrangeas is al gereleased bij geselecteerde retailers en zal naar verwachting in 2024 ook verkrijgbaar zijn bij Nike en andere shops. Voor informatie over beschikbaarheid en maten kun je deze pagina bekijken.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Download dan onze Sneakerjagers App voor meldingen en updates over deze en andere populaire sneakerreleases. Bekijk ook onze sneakerzoekmachine voor meer Air Max 1 colorways via de knop hieronder!

Door: Maren
Foto credits:Nike ; Offspring

Productdetails

StylecodeHQ4051-500
MerkNike
ModelNike Air Max 1
ColorwayDark Raisin/Hydrangeas/Light Violet Ore
KleurMulticolor
DoelgroepVrouwen
Releasedatum04-09-2024
Beoordeling8.1 / 10 (156 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date