Skip to content

Nocta x Nike Hot Step II 'Black'
DZ7293-001
90% upvoted

16 september 2024 13:00

De NOCTA x Nike Hot Step II ‘Black’ is eindelijk hier

De NOCTA x Nike Hot Step II ‘Black’ is eindelijk hier

We hebben er even op moeten wachten, maar de NOCTA x Nike Hot Step II ‘Black’ wordt deze maand dan eindelijk gereleased. NOCTA is de samenwerking tussen Nike en rapper Drake. Een van de paradepaardjes uit deze samenwerking is de Hot Step II verschijnt nu in een ‘Black’ colorway.

Drake en Nike werken nu al langere tijd samen en brengen geregeld sneakers en collecties uit. Recent zagen we de release van de NOCTA x Nike Hot Step II ‘Eggplant’, een sneaker die een opvallende kleur paars gebruikte. Nu verschijnt ditzelfde silhouet in een all-black colorway.

De NOCTA x Nike Hot Step II ‘Black’ heeft een gestroomlijnd design met dynamische strepen over het bovenwerk. Zilveren details op de tong en hiel geven het paar een chique twist. Het NOCTA-logo verschijnt op de tong en middenzool.

De NOCTA x Nike Hot Step II ‘Black’ dropt op 20 september 2024 bij geselecteerde retailers.

Door: Lotte
Tags:#Nike
Foto credits:Footshop
7 september 2024 18:00

Drake’s NOCTA en Nike geven de Hot Step 2 een zwarte look

Drake’s NOCTA en Nike geven de Hot Step 2 een zwarte look

Drake’s NOCTA en Nike breiden hun samenwerking uit met de release van de NOCTA x Nike Hot Step 2 in een ‘Black’ colorway. In augustus 2024 zagen we nog de Nike Hot Step 2 in een ‘Eggplant’ kleurstelling verschijnen. Nu komen ze met een wat meer ingetogen ontwerp, die naar verwachting in september 2024 zal gaan droppen.

Het bovenwerk komt volledig in het zwart en is gemaakt van premium materialen zoals leer en mesh, wat zorgt voor een combinatie van duurzaamheid en ventilatie. Reflecterende details verbeteren de zichtbaarheid, terwijl het subtiele NOCTA-logo op de tong de exclusiviteit van de sneaker onderstreept.

Een opvallend kenmerk van het ontwerp zijn de gele accenten op de buitenzool, die een ‘Taxi’-achtige look geven en een speels contrast vormen met het strakke, minimalistische ontwerp. Als laatste zorgt een mix van matte en glanzende afwerkingen op het bovenwerk voor extra diepte, terwijl chromen accenten een subtiele glans toevoegen.

Verwacht wordt dat de NOCTA x Nike Hot Step 2 ‘Black’ zal gaan droppen 20 september 2024 bij Nike SNKRS en geselecteerde retailers. Blijf op de hoogte van deze release door regelmatig de Sneakerjagers releasekalender te bekijken!

Naast de Nike Hot Step 2, zal het duo ook een nieuwe collectie gaan droppen. Lees hier meer: de nieuwe NOCTA x Nike collectie komt eraan.

Nike NOCTA Hot Step 2
Nike NOCTA Hot Step 2
Nike NOCTA Hot Step 2
Door: Mariëlle
Tags:#Nike
Foto credits:@ovodrop

Productdetails

StylecodeDZ7293-001
MerkNike
ModelNike Hot Step 2
ColorwayBlack/Metallic Silver
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatumvrijdag om 09:00
Beoordeling9 / 10 (52 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date