Skip to content
Newsfeed

Deze Nike Air Max DN colorways kunnen we in 2024 verwachten

13 juli 2024 07:04
Deze Nike Air Max DN colorways kunnen we in 2024 verwachten

Nike introduceerde tijdens Air Max Day 2024 de Air Max DN, een silhouet dat Nike’s nieuwste Dynamic Air systeem gebruikt. Het silhouet is met zijn moderne en frisse uitstraling een hit bij sneakerliefhebbers. Er staan nog een hoop Nike Air Max DN colorways op de planning van 2024. Bekijk ze hier.

Nike Air Max DN ‘USA’

Nike Air Max DN USA

Speciaal voor de Olympische Spelen van 2024 komt Nike met de Air Max DN ‘USA’. De sneaker gebruikt de kleuren van het nationale team. De upper gebruikt de kleuren blauw, rood en wit. Het gespikkelde motief op het bovenwerk geeft de sneaker een unieke en dynamische look.

🎨 Colorway: White/Blue Void/Metallic Silver/Bright Crimson
#️⃣ Stylecode: FV2250-100
📅 Release: 19 juli 2024

Nike Air Max DN ‘Midnight Navy’

Nike Air Max DN 'Midnight Navy'

Een andere colorway die in juli zal verschijnen, is de ‘Midnight Navy’. De sneaker gebruikt over de gehele upper de kleur donkerblauw. De grijze middenzool kleurt goed bij het bovenwerk en geeft het paar een icy look. In de zool zijn de vier bubbels te zien die Nike’s DN Air gebruiken.

🎨 Colorway: Midnight Navy/Grey
#️⃣ Stylecode: DV3337-401
📅 Release: 15 juli 2024

Nike Air Max DN ‘Safari’

Nike Air Max DN 'Safari'

Misschien wel de opvallendste release van dit rijtje, de Nike Air Max DN ‘Safari’. De ‘Safari’ print, ontworpen door Tinker Hatfield, verscheen in het verleden al op silhouetten als de Nike Air en Air Max 1. Nu verschijnt dit gespikkelde motief ook op de Air Max DN in een opvallende oranje kleur. Bronze details op het bovenwerk geven het paar een chique touch.

🎨 Colorway: Black/Orange
#️⃣ Stylecode: HM0811-900
📅 Release: 24 juli 2024

Nike Air Max DN ‘Golden Bullet’

Nike Air Max DN 'Golden Bullet'

De ‘Golden Bullet’ colorway is een welbekende colorway van Nike. In 1999 werd de Nike Air Max 97 geintroduceerd in een ‘Golden Bullet’ colorway. De sneaker gebruikte een gouden tint over de gehele upper. In 2024 verschijnt deze gouden kleur ook op de Nike Air Max DN.

🎨 Colorway: Metallic Gold/White/Black
#️⃣ Stylecode: HJ9638-700
📅 Release: 2024

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date