Skip to content

Parra x Vans OTW Half Cab 'Multicolor'
VN000SDHCYL
100% upvoted

20 september 2024 16:11

De Parra x Vans OTW Half Cab ‘Multicolor’ dropt binnenkort

De Parra x Vans OTW Half Cab ‘Multicolor’ dropt binnenkort

Er wacht ons een volgende Parra x Vans OTW Half Cab colorway. In juni 2024 verscheen ditzelfde silhouet in een ingetogen colorway dat Go Skateboarding Day vierde. Nu zien we een volgende release van de Half Cab verschijnen in een ‘Multicolor’ colorway. De sneaker dropt op 23 september 2024.

Amsterdamse kunstenaar Pieter ‘Parra’ Janssen, beter bekend als Parra, is een welbekende naam in de modewereld. De artiest staat bekend om zijn kleurrijke, abstracte kunstwerken die in het verleden ook al op verschillende sneakers zijn verschenen, denk hierbij aan de Nike SB Dunk Low en Air Max 1.

Daarnaast heeft Parra ook zijn eigen kledinglijn waar zijn designs centraal staan. Nu zien we een volgende sneaker release die Parra’s werken gebruikt: de Parra x Vans OTW Half Cab ‘Multicolor’, die verdacht veel doet denken aan een voorgaande release.

De sneaker heeft, zoals de naam al weggeeft, een kleurrijk bovenwerk. De upper is gemaakt van premium suède. Over het silhouet heen zijn golvende overlays geplaatst in een levendige mix van kleuren. Unieke details zoals het Half Cab logo met vogelillustraties en het jaartal 1992 zijn een eerbetoon aan het oorspronkelijke debuut van de Half Cab.

De sneaker wordt geleverd met een custom schoenendoos die vergelijkbaar is met de Friends & Family-editie. De Parra x Vans OTW Half Cab ‘Multicolor’ dropt op 23 september 2024 bij geselecteerde retailers. Bekijk de beelden van de sneaker hieronder en mis de drop niet.

Productdetails

StylecodeVN000SDHCYL
MerkVans
ModelVans Half Cab
ColorwayMulticolor
KleurMulticolor
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatummaandag om 00:00
Beoordeling10 / 10 (5 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date