Skip to content
Newsfeed

De Off-White x Air Jordan 1 High ‘Canary Yellow’ wordt in 2025 verwacht

12 augustus 2024 14:53
De Off-White x Air Jordan 1 High ‘Canary Yellow’ wordt in 2025 verwacht

Nike heeft de smaak te pakken en haalt een andere ‘holy grail’ terug. Dit keer gaat het om de Off-White x Air Jordan 1 High ‘Canary Yellow’ die in 2019 tijdens Virgil Abloh’s ‘Figures of Speech’ tentoonstelling in Chicago’s Museum of Contemporary Art (MCA) verscheen. Het lijkt erop dat de sneaker in 2025 een wereldwijde release krijgt.

Off-White, misschien wel een van de grootste streetwear brands van afgelopen decennia, heeft een grote rol gespeeld in de wereld van sneakers. In 2017 bracht het label, onder leiding van Virgil Abloh, ‘The Ten’ uit, een samenwerking met Nike dat de tien populairste silhouetten van Nike gebruikte.

Twee jaar later verscheen een nog niet eerder vertoonde collab van het duo: de Off-White x Air Jordan 1 High ‘Canary Yellow’. De sneaker was te zien in het Museum of Contemporary Art in Chicago, in de ‘Figures of Speech’ expositie. In deze tentoonstelling stond het werk van Abloh centraal op het gebied van muziek, fashion, architectuur en design.

De Air Jordan 1 High ‘Canary Yellow’ is precies wat je zou verwachten van een Off-White x Nike collab. De sneaker behoudt het silhouet van de iconische Air Jordan 1 met vergrote overlays. De kraag is van foam, de Swoosh is op het middenpaneel gestitchet en aan het veterpand is de welbekende tiewrap geplaatst.

Nike heeft de release van de Off-White x Air Jordan 1 High ‘Canary Yellow’ nog niet bevestigd. Bekijk hieronder de foto’s van de sneaker uit 2019. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates rondom deze release.

Off-White x Air Jordan 1 “Canary Yellow”
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date