Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Max 90 verschijnt in een ‘Neon’ colorway

8 oktober 2024 18:23
De Nike Air Max 90 verschijnt in een ‘Neon’ colorway

Name a more iconic duo, I’ll wait. Nikes welbekende ‘Neon’ colorway wordt na jaren weer herenigd met het Air Max 90 silhouet. Eerder dit jaar verschenen de beelden van een hybride 90/95 silhouet dat dezelfde colorway deelde. Nu lijkt het erop dat ook het Air Max 90 silhouet weer in het neongeel te verkrijgen zal zijn.

Voor wie groot fan is van de Nike Air Max 90, herrinnert zich vast nog wel het Dave White ‘Neon’ pack, dat in 2005 verscheen. Dave White is een Britse artiest die in het verleden meerdere keren heeft samengewerkt met Nike, zo ook aan de Nike Air Stab en de Air Max 1. Nu lijkt een release van ongeveer 20 jaar geleden er een nieuwe variant bij te krijgen.

De Nike Air Max 90 ‘Neon’ heeft een opvallende colorway. Het bovenwerk kleurt donkergrijs en is opgebouwd uit de materialen mesh, canvas en suède. De mudguard is van stevig leer. De neongele details en witte Swoosh contrasteren mooi met de donkere upper van de sneaker.

TPU-elementen op de hiel en op de upper geven de sneaker een moderne uitstraling. Wederom weer een uniek en vooruitstrevend design van Nikes’ Tinker Hatfield.

Het is nog niet bekend wanneer de Nike Air Max 90 ‘Neon’ precies zal gaan releasen bij Nike. Wel kunnen we het paar in de komende maanden verwachten. Bekijk hieronder de eerste beelden van de sneaker en mis deze release niet.

Nike Air Max 90 Neon
Nike Air Max 90 Neon
Nike Air Max 90 Neon
Nike Air Max 90 Neon
Nike Air Max 90 Neon
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date