Skip to content
Brand

De nieuwe Fear of God Athletics x adidas collectie dropt binnenkort

2 augustus 2024 12:00
De nieuwe Fear of God Athletics x adidas collectie dropt binnenkort

Fear of God, opgericht door Jerry Lorenzo Manuel, brengt een volgende collectie uit met adidas. De langdurige samenwerking startte in 2015. Sindsdien heeft het duo al veel opvallende, moderne designs uitgebracht. De volgende release is niet anders.

Op 3 augustus 2024 droppen twee Fear of God Athletics sneakers en een paar slides.

De volgende release van Fear of God en adidas bestaat uit drie designs die ontworpen zijn met de blik op de sport basketbal. Het duo komt met de Fear of God Athletics x adidas 1 Basketball ‘Sesame’, adidas Los Angeles ‘Sesame’ en een paar Adilettes in de colorway ‘Cream White’.

De adidas 1 Basketball in de colorway ‘Sesame’ heeft een hoog silhouet en gebruikt moderne en premium materialen. De sneaker heeft een gebreide, sock-like kraag die de voet als het ware omarmt. Neopreen elementen bieden stevigheid. Op de enkel is een elastisch trekkoord geplaatst. Op het middenpaneel zijn de 3-Stripes geplaatst.

adidas 1 Basketball ‘Sesame’
adidas Los Angeles ‘Sesame’

Het Los Angeles silhouet heeft een lager silhouet. Het monotone bovenwerk gebruikt de kleur ‘Sesame’, wat het paar een frisse look geeft. De sneaker komt met een grove buitenzool die grip en tractie biedt. Op de hiel is het Fear of God label geplaatst.

Tot slot zien we de Adilette ‘Cream White’. De slide komt met contrasterende stikseldetails. Een verbeterd voetbed zorgt voor een betere houding. Op de zool is het Fear of God-logo in reliëf geplaatst.

Alle drie de silhouetten droppen op 3 augustus 2024 bij adidas en geselecteerde retailers. De Fear of God x adidas collab dropt om stipt 10:00 uur, dus vergeet niet de wekker te zetten.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date