Skip to content
Brand

De New Balance 9060 is de ultieme Y2k sneaker

29 juli 2024 07:39
De New Balance 9060 is de ultieme Y2k sneaker

De New Balance 9060 is een van de populairste silhouetten deze dagen en dat is niet zonder reden. Het model maakte in 2022 zijn debuut en was direct een hit bij sneakerliefhebbers wereldwijd. Bekijk de New Balance 9060 hier en scoor je favoriete colorway bij New Balance.

De New Balance 9060 is een sneaker die in elke schoenenkast thuishoort. Het silhouet maakte twee jaar geleden zijn debuut, maar heeft een retro design dat inspiratie haalt uit sneakers uit de New Balance archieven. Juist nu de Y2K-trend terug lijkt te keren, is deze sneaker een hit.

Foto’s Sneakerjagers

Een van de colorways die het momenteel erg goed doet, is de ‘Black Castlerock’. De sneaker heeft een grijze basis en gebruikt zwarte overlays. De buitenzool heeft grove elementen die het model zijn chunky look geven. Over het silhouet zijn dynamische strepen gezet die inspiratie halen uit de 990.

De zool komt met New Balance ABZORB-technologie dat demping en comfort biedt, evenals de SBS-dempingen en de voorgevormde pod-middenzool. Het bovenwerk gebruikt ademend mesh en premium suède overlays.

New Balance 9060
New Balance 9060

Op het middenpaneel is het N-logo geplaatst en ook op de neus en tong zijn New Balance brandings geplaatst. Rode details op de tong geven de sneaker een unieke twist.

De New Balance 9060 ‘Black Castlerock’ is nu te verkrijgen bij New Balance. Mocht je benieuwd zijn naar andere colorways, klik dan op de knop hieronder.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date