Skip to content
Newsfeed

De New Balance 1000 dropt in drie nieuwe colorways

5 oktober 2024 11:38
De New Balance 1000 dropt in drie nieuwe colorways

In 2024 bracht New Balance een silhouet terug dat voor het eerst zijn debuut maakte in 1999. Inmiddels heeft het model al een unieke collab gehad met Joe Freshgoods en is gezien aan de voeten van verschillende celebs, waaronder Bukayo Saka, de spits van Arsenal. We hebben het hier over de New Balance 1000, die op zondag 6 oktober 2024 om 10.00 uur ’s ochtends in drie nieuwe kleurstellingen zal gaan droppen.

Aanvankelijk werd gedacht dat het bij dit pack om een nieuwe collab ging, vanwege de unieke uitstraling van de sneakers. Niets blijkt echter minder waar, het gaat hier namelijk om een general release. De sneaker zal releasen in drie nieuwe kleurstellingen ‘Real Pink’, ‘Mallard Green’ en ‘Moonrock’.

De ‘Real Pink’ colorway valt op door de gedurfde combinatie van roze en tan. Het bovenwerk is gemaakt van een mix van mesh, suède en leer. De onderkant is uitgevoerd in een levendige roze kleur, het middenstuk heeft een groene tint en de look wordt afgewerkt met een tan bovenkant en tong.

New Balance 1000 'Real Pink'
New Balance 1000 'Real Pink'

De ‘Mallard Green’ variant is perfect voor het herfstseizoen en heeft een subtiele kleurenmix van wit, grijs en groen.

New Balance 1000 'Mallard Green'
New Balance 1000 'Mallard Green'

Ten slotte komt de ‘Moonrock’ sneaker uit, die zich onderscheidt door zijn ingetogen kleurenpalet. Deze sneaker combineert, net als de andere varianten, een verfijnde mix van leer en ripstop mesh en straalt elegantie uit met zijn verschillende grijstinten.

New Balance 1000 'Moonrock'
New Balance 1000 'Moonrock'

Op 6 oktober 2024 om 10.00 uur ’s ochtends lanceert het New Balance 1000 pack bij New Balance en geselecteerde retailers. Wil je precies weten waar je ze kunt kopen? Bekijk dan het overzicht van shops hier op deze pagina.

Vergeet niet om de Sneakerjagers app te downloaden voor een notificatie van deze releases en blijf vooral ook op de hoogte van nieuwe releases via de Sneakerjagers releasekalender!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date