Skip to content
Newsfeed

Out now: Jacquemus x Nike Air Max 1 ’86 ‘White’ & ‘Red’

22 juli 2024 13:28
Out now: Jacquemus x Nike Air Max 1 ’86 ‘White’ & ‘Red’

De samenwerking tussen Jacquemus en Nike is eindelijk in zicht. Het duo toonde eerder dit jaar hun volgende collectie in een campagne met atlete Sha’Carri Richardson. Nu lijkt het erop dat het tweede deel van collab eindelijk zal gaan releasen, waaronder twee colorways van de Air Max 1 ’86.

De Jacquemus x Nike Air Max 1 ’86 ‘White’ & ‘Red’ droppen op 23 juli 2024 bij Nike en geselecteerde retailers.

Jacquemus x Nike

In februari 2024 werd de volgende samenwerking tussen Jacquemus en Nike geteased. Het duo had in de voorgaande jaren al samengewerkt en bracht in 2022 de Nike Air Humara uit in twee colorways. Het jaar daarop kwam Jacquemus met een eigen variant van de Nike Air Force 1, genaamd de J Force 1. Het volgende silhouet; de Nike Air Max 1 ’86.

Love it or hate it, de Jacquemus x Nike Air Max 1 ’86 is op zijn zachtst gezegd ‘spraakmakend’. De sneaker komt met een vierkante Air unit en een opengewerkte toebox. Het paar komt in de colorways ‘Red’, ‘White’ en ‘Silver’. Op het middenpaneel is de kenmerkende mini Swoosh geplaatst.

Naast de Air Max 1 ’86 komt de Jacquemus x Nike collab ook met een uitgebreide kledingcollectie en accessoires, waaronder de Swoosh Bag. Hoewel de designs van Jacquemus voornamelijk voor dames ontworpen zijn, komt de samenwerking ook met uniseks items.

Release

De Jacquemus x Nike Air Max 1 ’86 ‘White’ & ‘Red’ droppen op 23 juli 2024 bij Nike en geselecteerde retailers. De sneaker dropt om stipt 09:00 uur, dus vergeet niet de wekker te zetten.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date