Skip to content
Brand

De laatste releases vind je bij solebox

24 augustus 2024 09:34
De laatste releases vind je bij solebox

Van Air Jordan 4’s tot aan de laatste adidas Originals Gazelle releases, bij solebox vind je de laatste releases voor hem en haar. De sneakerretailer uit Duitsland heeft een uitgebreid aanbod aan sneakers, kleding en accessoires en is dus het perfecte adres voor sneakerliefhebbers zoals jij en ik.

Hier tonen we je een aantal releases die je nu kunt scoren bij solebox.

adidas Originals Samba WMNS

Een opvallende release van adidas, is deze Samba met bloemetjes over het gehele design. De sneaker heeft een fleurige look dat perfect is voor het zomerseizoen. De colorway blijft identiek aan het OG design, waardoor de sneaker ook gemakkelijk te combineren is met diverse outfits.

Air Jordan 1 Retro High OG ‘Latte’

De Air Jordan 1 Retro High in de colorway ‘Latte’ doet denken aan de welbekende ‘Mocha’ release, die in 2020 gereleased werd. De sneaker gebruikt beige overlays die mooi afsteken bij de witte en zwarte overlays. Het paar is nu in de sale te verkrijgen, dus wees er snel bij.

Bape Sta #4 M1

BAPE Sta M1
BAPE Sta M1

De sneakers van BAPE zijn gemaakt van premium leer en hebben over het gehele design de welbekende logo’s van A Bathing Ape. De sneaker doet verdacht veel denken aan de Nike Air Force 1 Low, maar vervangt de Swoosh met het Sta-logo.

Nike Zoom Vomero 5 ‘Pink Foam’

De Zoom Vomero 5 is een van Nike’s populairste silhouetten van dit moment en dat is niet zonder reden. De sneaker heeft een chunky silhouet die doet denken aan de Nike sneakers anno 2000. De zilveren, mesh upper steekt mooi af bij de lichtroze zool. Een opvallende en frisse zomersneaker.

New Balance 1906R ‘Clay Ash’

Een ander silhouet dat deze dagen erg populair is, is de New Balance 1906R. De sneaker heeft een chunky design en gebruikt vooruitstrevende technologieën in de zool. Het bovenwerk gebruikt mesh, leer en synthetische materialen in verschillende pasteltinten.

Salomon XT-6 ‘Almond Milk’

Een van de meest iconische silhouetten dat Salomon heeft uitgebracht, is de XT-6. De sneaker heeft een outdoor design met dynamische overlays. Op de tong is het welbekende vetersysteem geplaatst waarmee de schoen gemakkelijk te verstellen is.

Air Jordan 4 RM ‘Oxidized Green’

De Air Jordan 4 RM is het laatste silhouet van Jordan Brand. De sneaker maakte eerder in 2024 zijn debuut in samenwerking met BMX’er Nigel Sylvester. Nu, enkele weken later na zijn debuut, verschijnt de ‘Oxidized Green’ colorway die verdacht veel doet denken aan Sylvesters colorway.

ASICS Sportstyle GEL-NYC

De ASICS GEL-NYC is een van ASICS’ recentste silhouetten. De sneaker haalt inspiratie uit verschillende ASICS silhouetten en brengt deze samen in een nieuw design. Het model heeft een moderne uitstraling. Het bovenwerk gebruikt de materialen mesh, leer en suède.

adidas Originals Handball Spezial

Tot slot, mag de adidas Originals Handball Spezial niet ontbreken in dit rijtje. De sneaker is met zijn strakke, tijdloze design een must voor elke sneakerliefhebber. Een van de populaire colorways, de ‘Wonder Silver’, is nu te verkrijgen bij solebox.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date