Skip to content
Newsfeed

De eerste beelden van de sacai x Nike Zegamadome collab

24 juni 2024 10:43
De eerste beelden van de sacai x Nike Zegamadome collab

Chitose Abe, oprichter en creative director van sacai, toont de volgende samenwerking met Nike. De twee labels werken al langere tijd samen. Na het succes van de VaporWaffle en de Nike Blazer Low in diverse colorways, zien we nu een nieuw Nike sneaker; de Zegamadome.

Afgelopen week was Paris Fashion Week. Tijdens deze week, tonen high-end merken als Louis Vuitton, Comme des Garçons en dus ook sacai hun collecties voor het volgende seizoen. Naast kleding, verscheen er dit jaar ook een unieke samenwerking. Nike en sacai slaan opnieuw de handen ineen en onthullen een hybride silhouet.

De sacai x Nike Zegamadome verschijnt in drie colorways; zwart, wit en geel-zwart. Het Zegamadome silhouet heeft een outdoor look. Het bovenwerk gebruikt mesh, leer en suède. De sneaker lijkt inspiratie te halen uit de hardloopschoen Nike Zegama, die dezelfde twee stippen op de upper heeft.

De sneaker komt met een Nike Zoom X zool die comfort en demping biedt. De Vibram buitenzool geeft de schoen tractie en grip. De sneaker komt met de welbekende dubbele Swoosh, kenmerkend voor de samenwerkingen met sacai. Ook het gebruik van dubbele veters is een designelement van het Japanse label.

Het is nog niet bekend wanneer de sacai x Nike Zegamadome in de drie colorways zal gaan droppen. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates rondom dit silhouet en ander nieuws.

sacai x Nike Zegamadome
sacai x Nike Zegamadome
sacai x Nike Zegamadome
sacai x Nike Zegamadome
sacai x Nike Zegamadome
sacai x Nike Zegamadome
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date