Skip to content
Newsfeed

De eerste beelden van de Patta x Nike Air Max 90 ‘Wave’

14 oktober 2024 13:29
De eerste beelden van de Patta x Nike Air Max 90 ‘Wave’

Na de succesvolle collab uit 2021 genaamd ‘The Wave’, bestaande uit zes colorways van de Air Max 1, is de Air Max 90 de volgende sneaker die deze make-over krijgt. Kort nadat de eerste geruchten rondgingen over de desbetreffende collab, deelde Edson Sabajo, medeoprichter van Patta, de eerste beelden van de sneaker.

Nog geen maand na de rerelease van de Patta x Nike Air Max 1 ‘Chlorophyll’ kunnen we ons nu al verheugen op een volgende samenwerkingen van de twee merken. Het Amsterdamse streetwearlabel focust zich dit keer op de Air Max 90, in plaats van de Air Max 1 die twee jaar geleden de golvende mudguard ontving.

De sneaker heeft een blauw met grijs en zwarte colorway. De upper gebruikt stevig, zilverkleurig mesh die mooi contrasteert bij de zwarte wavy mudguard. Blauwe details op de upper en zool geven de sneaker een opvallende twist. Gebroken witte details en zool geven het paar een retro touch.

Op de tong zijn de co-brandings van de merken te zien. De Swoosh op het middenpaneel is zilver van kleur.

Het is nog niet bekend wanneer de Patta x Nike Air Max 90 ‘Wave’ zal gaan releasen. Wel kunnen we het paar in 2025 verwachten. Bekijk de eerste beelden van de sneaker hieronder en houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Patta x Nike Air Max 90 Wave
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date