Skip to content
Newsfeed

De eerste beelden van de Air Jordan 1 Low ‘Halloween’ zijn opgedoken

12 augustus 2024 17:00
De eerste beelden van de Air Jordan 1 Low ‘Halloween’ zijn opgedoken

We mogen dan nog wel midden zomer zitten, maar de eerste beelden van de volgende Nike Halloween release zijn al opgedoken. Het gaat hier om een Air Jordan 1 Low ‘Halloween’ in een ‘Black Cat’ colorway. De sneaker heeft een spookachtig design met een oog op de tong dat in oplicht in het donker.

Nike viert Halloween als geen ander. Elk jaar staat ons verschillende releases te verwachten die de spooky feestdag vieren, de een griezeliger dan de ander. Dit jaar komt Nike met een Air Jordan 1 Low met een ‘Black Cat’ colorway. Een opvallend detail is het oog op de tong dat reflecteert in het donker.

De sneaker hint naar Michael Jordans alter ego. De Air Jordan 1 Low is van top tot teen zwart. Harige veters hinten naar het katachtige design van de sneaker. Naast de ogen op de tong hebben ook de buitenzool en de vlammen op de paarse mudguards glow-in-the-dark details.

Op de hiel is het glimmende Wing logo gezet. Op de neus zijn tanden geplaatst die hinten naar het ‘Black Cat’ thema. Kortom, een spooky design dat perfect in het thema past van Halloween.

De Air Jordan 1 Low ‘Halloween’ heeft nog geen officiële releasedatum. We kunnen het paar hoogstwaarschijnlijk rond eind oktober 2024 verwachten Bekijk de eerste beelden hieronder en houd de Sneakerjagers releasekalender in de dagen voor updates.

Air Jordan 1 Low Halloween Black Cat
Air Jordan 1 Low Halloween Black Cat
Air Jordan 1 Low Halloween Black Cat
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date