Skip to content
Brand

De beste adidas terrace sneakers shop je bij Foot Locker

28 juli 2024 11:14
De beste adidas terrace sneakers shop je bij Foot Locker

In de wereld van sneakers volgen de trends elkaar snel op, en een stijl die je de laatste tijd vaak ziet, zijn terrace sneakers. Maar wat zijn terrace sneakers eigenlijk en waarom zijn ze zo populair?

Terrace sneakers zijn casual schoenen die populair werden in de jaren ’70 en ’80, vooral in het Verenigd Koninkrijk. Deze sneakers werden toen gedragen door voetbalhooligans, bekend als ‘casuals’. De schoenen combineren een sportieve look met een alledaagse stijl, wat ze perfect maakt voor zowel het stadion als de straat.

Veel terrace sneakers hebben een retrolook met simpele, strakke lijnen en een ingetogen kleurenschema. Hierdoor passen ze perfect binnen de huidige retrotrend. Als je op zoek bent naar de beste terrace sneakers van adidas, is Foot Locker een uitstekende plek om te beginnen. Foot Locker biedt een breed scala aan modellen, waardoor je zeker een paar zult vinden dat bij jouw stijl past. Van de iconische adidas Gazelle tot de adidas Samba, check ze via de button hieronder!

Terrace sneakers bij Foot Locker voor heren

Terrace sneakers bij Foot Locker voor dames

Foot Locker heeft nog veel meer terrace sneakers op voorraad, benieuwd naar het gehele aanbod? Klik dan op de button hieronder!

Zorg ervoor dat je regelmatig de Sneakerjagers releasekalender checkt, zodat je als een van de eersten op de hoogte bent wanneer er nieuwe releases gepland staan.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date