Skip to content
Newsfeed

De Aimé Leon Dore x New Balance 990v4 ‘Olive’ wordt in 2024 verwacht

18 juli 2024 15:30
De Aimé Leon Dore x New Balance 990v4 ‘Olive’ wordt in 2024 verwacht

Er staat ons een nieuwe Aimé Leon Dore x New Balance collab te wachten. Na diverse succesvolle projecten, waaronder de 550-lijn, zien we nu de New Balance 990v4 verschijnen in een ‘Olive’ colorway. Het is nog niet bekend wanneer de sneaker precies zal releasen.

Aimé Leon Dore en New Balance bewijzen keer op keer dat de twee maar al te goed samenwerken. Sinds 2021 werkt Teddy Santis, oprichter van Aimé Leon Dore, als creatief directeur bij New Balance en is hier verantwoordelijk voor de Made In USA lijn.

De designer heeft al een hoop succesvolle projecten op zijn naam staan en het lijkt erop dat deze lijst aangevuld wordt met een volgende release. Recent verschenen de eerste beelden van de Aimé Leon Dore x New Balance 990v4 in de colorway ‘Olive’.

De sneaker heeft een klassieke look. Het bovenwerk is gemaakt van mesh, suède en leer. Over het silhouet heen zijn gestroomlijnde overlays geplaatst die de sneaker zijn iconische look geven. Op de tong en op het middenpaneel zijn New Balance brandings geplaatst. De ENCAP-middenzool biedt demping en comfort.

De Aimé Leon Dore x New Balance 990v4 ‘Olive’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in 2024 verwachten. Bekijk de eerste beelden van de 990v4 ‘Olive’ hieronder en houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Aimé Leon Dore x New Balance 990v4 'Olive'
Aimé Leon Dore x New Balance 990v4 'Olive'
Aimé Leon Dore x New Balance 990v4 'Olive'
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date