Skip to content
Newsfeed

De adidas Samba, Gazelle en Superstar krijgen een puffy make-over

2 september 2024 15:15
De adidas Samba, Gazelle en Superstar krijgen een puffy make-over

adidas komt in het najaar van 2024 met een bijzondere nieuwe collectie: de Home serie. Deze collectie geeft de iconische Samba, Gazelle en Superstar sneakers een comfy ‘puffy’ upgrade, waardoor ze nu perfecte instappers voor thuis zijn. Ze behouden de bekende details van de originele modellen, maar zijn helemaal herontworpen met comfort in gedachten.

De nieuwe Home slippers hebben een dikke, zachte zool met een subtiele grip, ideaal voor binnengebruik. In tegenstelling tot de Puffylette, die een donsgevulde bovenkant heeft, blijven deze slippers trouw aan hun originele look met veters die je aan kunt trekken.

De Samba en Gazelle houden hun herkenbare T-neus, terwijl de Superstar zijn iconische shell toe laat zien door middel van verfijnde stiksels.

Hoewel de exacte releasedatum van de adidas Home serie nog niet bekend is, zijn de pantoffels al op de Aziatische markt verschenen. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates en om te weten wanneer deze comfortabele instappers ook in jouw regio beschikbaar zullen zijn.

adidas home slipper
adidas home slipper
adidas home slipper
adidas home slipper
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date