Skip to content
Newsfeed

De adidas Handball Spezial WM gebruikt premium materialen

8 oktober 2024 09:09
De adidas Handball Spezial WM gebruikt premium materialen

De adidas Handball Spezial is anno 2024 populairder dan ooit. Het klassieke silhouet debuteerde in 1979 en is nu, zo’n 45 jaar later, dusdanig relevant dat adidas met een volgende variant komt: de Handball Spezial WM. De sneaker gebruikt hoogwaardige materialen en heeft een chique uitstraling.

De adidas Handball Spezial WM verschijnt in vier verschillende colorways, waarvan twee al gedropt zijn. Alle vier de sneakers zijn met hun stevige materialen en nette colorways erg geschikt voor de herfst. De sneaker heeft een laag silhouet met een strak design. Het bovenwerk gebruikt de materialen leer en suède.

‘College Navy’
‘Noble Green’

Perforatiegaatjes op de neus helpen de sneaker ademen. Het model verschijnt in twee nieuwe colorways: ‘Noble Green’ en ‘College Navy’. Beide varianten gebruiken gouden details en hebben een bruine gumzool dat extra tractie en grip biedt. Dynamische overlays maken de sneaker compleet.

De adidas Handball Spezial WM ‘Noble Green’ en ‘College Navy’ droppen beide op 9 oktober 2024 om stipt 10:00 uur. Daarnaast zijn er ook al enkele colorways te verkrijgen bij adidas. Bekijk de officiële beelden van de sneakers hieronder en mis deze release niet.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date