Skip to content

adidas Adizero Aruku 'Pure Ruby'
JI0308
0% upvoted

30 september 2024 15:00

De adidas Adizero Aruku is eindelijk hier

De adidas Adizero Aruku is eindelijk hier

De langverwachte adidas Adizero Aruku lijkt eindelijk hier te zijn. De sneaker werd afgelopen voorjaar voor het eerst aan de voeten van rapper Pusha-T gespot. Nu zien we de eerste twee colorways bij adidas verschijnen: ‘Pure Ruby’ en ‘Collegiate Royal’. Check het hier.

De Adizero Aruku is het recentste lifestyle silhouet van adidas. De sneaker is ontworpen met oog op innovatie en beweging, iets wat ook terug te zien is in het design. Het model beschikt over een ademend mesh-bovenwerk.

De eerste colorway, ‘Pure Ruby’, gebruikt witte TPU-overlays die mooi contrasteren bij de felrode upper. Daarnaast zien we de iconische Three Stripes in het zwart, wat voor een strakke afwerking zorgt. De tweede colorway, ‘Collegiate Royal’, gebruikt een felblauwe kleur op de overlays. De Three Stripes op deze sneaker kleuren rood, wat zorgt voor een retro-uitstraling.

Een opvallend kenmerk is de gelaagde tussenzool met Swirlfoam-demping, die zorgt voor comfort en veerkracht. Beide colorways van de adidas Adizero Aruku droppen op 1 oktober 2024. Bekijk de officiële beelden van de sneaker hieronder en mis de drop niet.

adidas Adizero Aruku 'Collegiate Royal'

dinsdag 1 oktober 2024

Naar alle aanbieders
Door: Lotte
Tags:#adidas
Foto credits:adidas

Productdetails

StylecodeJI0308
Merkadidas
Modeladidas Adizero
ColorwayWhite/Pure Ruby/Core Black
KleurRood
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatummorgen om 10:00
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date