Skip to content

A Ma Maniére x Air Jordan 4 WMNS 'Fossil Stone' - W.Y.W.S Pack
FZ4810-200
95% upvoted

11 september 2024 16:16

De A Ma Maniére x Air Jordan 4 WMNS ‘Fossil Stone’ is eindelijk hier

De A Ma Maniére x Air Jordan 4 WMNS ‘Fossil Stone’ is eindelijk hier

De A Ma Maniére x Air Jordan 4 WMNS ‘Fossil Stone’ komt er dan nu echt aan. Na maandenlang gewacht te moeten hebben op een exacte releasedatum, kunnen we de sneaker op 28 september 2024 bij Nike en geselecteerde retailers verwachten. Bekijk hier de officiële beelden van A Ma Maniére.

A Ma Maniére bestaat in 2024 precies 10 jaar en viert dit met het ‘While You Were Sleeping’ pack. Het pack bestaat uit zes sneakers, waaronder de Air Jordan 4 in de colorway ‘Fossil Stone’. De sneaker heeft een chique uitstraling en komt met een gewatteerde kraag.

De sneaker verschijnt in het klassieke A Ma Maniére kleurenschema waarin de kleur bordeauxrood centraal staat. De collab zal eerst bij A Ma Maniére droppen op 20 september 2024. Ruim een week later, op de 28e, zal het paar bij Nike verschijnen.

De A Ma Maniére x Air Jordan 4 ‘Fossil Stone’ komt daarnaast ook met bijbehorend apparel. De collectie komt met shirts, hoodies, shorts en meer. Bekijk hieronder de beelden van de sneaker en collectie en mis deze drop niet!

Door: Lotte
Foto credits:A Ma Maniére
5 augustus 2024 18:38

De A Ma Maniére x Air Jordan 4 ‘Fossil Stone’ dropt in 2024

De A Ma Maniére x Air Jordan 4 ‘Fossil Stone’ dropt in 2024

Misschien wel de release van 2024: de A Ma Maniére x Air Jordan 4 ‘Fossil Stone’. Eerder dit jaar verschenen al de eerste beelden van deze sneaker en nu zien we dan eindelijk gedetailleerde foto’s van de sneaker. De sneaker wordt op 28 september 2024 verwacht.

🎨 Colorway: ‘Fossil Stone’
️#️⃣ Stylecode: FZ4810-001
📅 Release: 28 september 2024 (unconfirmed)

De oprichter van The Whitaker Group, James Whitner, onthulde de beelden van deze langverwachte samenwerking. In het verleden heeft A Ma Maniére al verschillende sneakers gereleases met Nike, waaronder de Air Jordan 4 ‘Violet Ore’ begin 2024.

Nu zien we een ‘Fossil Stone’ colorway verschijnen. De sneaker heeft een lichte colorway en gebruikt de materialen suède en leer. Hielstukken op de hiel geven de sneaker stevigheid. Op de tong verschijnen de logo’s van beide merken. De vergeelde middenzool geeft de sneaker een vintage touch.

De A Ma Maniére x Air Jordan 4 ‘Fossil Stone’ dropt hoogstwaarschijnlijk op 28 september 2024, al heeft Nike deze releasedatum nog niet bevestigd. Bekijk hieronder de eerste beelden, terwijl we wachten op meer informatie!

A Ma Maniére x Air Jordan 4 'Fossil Stone'
A Ma Maniére x Air Jordan 4 'Fossil Stone'
A Ma Maniére x Air Jordan 4 'Fossil Stone'
A Ma Maniére x Air Jordan 4 'Fossil Stone'
a ma maniere jordan 4
James Whitner met A Ma Maniére x Air Jordan 4 'Phantom' on feet
James Whitner met A Ma Maniére x Air Jordan 4 'Phantom' on feet
Door: Thimo
Foto credits:@thesolechaserz, adidem.asterisks

Productdetails

StylecodeFZ4810-200
MerkAir Jordan
ModelAir Jordan 4
ColorwayFossil Stone/Metallic Pewter/Burgundy Crush
KleurBeige
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum28-09-2024
Beoordeling9.5 / 10 (81 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date