Skip to content

adidas ClimaMog 'Off White'
JQ8739

19 september 2024 17:39

De 3D-geprinte adidas ClimaMog verschijnt in 2025

De 3D-geprinte adidas ClimaMog verschijnt in 2025

Er staat ons een wel erg bijzonder silhouet te wachten. De eerste beelden van de adidas ClimaMog zijn verschenen, een 3D-geprinte clog. Het silhouet heeft een vooruitstrevend design dat Futurecraft en Climacool-technologie gebruikt. We kunnen het model in 2025 verwachten.

Eerder verschenen al de eerste beelden van een adidas ClimaMog die zwarte adidas strepen op de upper gebruikte. Nu zien we een volgende colorway van het unieke silhouet verschijnen die van top tot teen off-white kleurt.

De adidas ClimaMog is geĂŻnspireerd op de sport hardlopen, maar is bedoeld voor lifestyle wear. Het model bestaat volledig uit polyurethaan dat een strakke en sportieve esthetiek uitstraalt. Het design is een logisch vervolg in de evolutie van adidas-technologie.

Na het succes van de BOOST-technologie introduceerde adidas in 2015 de eerste 3D-geprinte Futurecraft schoen. Later werd dit design gebruikt als inspiratiebron voor de adidas UltraBOOST uit 2017. Daarnaast focust adidas zich sinds 2002 ook op Climacool sneakers die de focus leggen op ademende hardloopschoenen.

De ClimaMog combineert het beste van de twee werelden. Het is nog niet precies wanneer de adidas ClimaMog gedropt wordt. Wel kunnen we het model in 2025 verwachten. Bekijk de officiële beelden van het paar hieronder en houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Door: Lotte
Foto credits:adidas

Productdetails

StylecodeJQ8739
Merkadidas
Modeladidas ClimaMog
ColorwayWhite
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
ReleasedatumVerwacht in april 2025
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date