Skip to content
Watch

David Dekker te gast bij de Tim en Tom Sneaker Podcast – Ep. 36

27 september 2024 16:01
David Dekker te gast bij de Tim en Tom Sneaker Podcast – Ep. 36

Het nieuwe seizoen van de Tim en Tom Sneaker Podcast wordt afgetrapt met een erg bijzondere gast, namelijk David Dekker. De wielrenner heeft verschillende titels op zijn naam en is daarnaast groot sneaker liefhebber. Bekijk de aflevering nu op het Sneakerjagers YouTube-kanaal.

De Tim en Tom Sneaker Podcast

Elke twee weken duiken Tim Beumers en Tommy Triggah samen met je in de wereld van sneakers in de Tim & Tom Sneaker Podcast. Het duo houdt je op de hoogte van de nieuwste releases, vertelt de meest boeiende verhalen uit de sneaker community en deelt persoonlijke ervaringen.

Sneakerjagers David Dekker
Foto’s Sneakerjagers

Dit doet het duo niet alleen. Elke aflevering wordt er een gast uitgenodigd die elk op hun eigen manier iets bijdragen aan de wereld van sneakers en fashion.

Mocht je de vorige afleveringen met Patta, Jay-Jay Boske of Eljero Elia gemist hebben, check dan snel het Sneakerjagers YouTubekanaal.

In de volgende aflevering schuift David Dekker aan.

David Dekker

Al sinds jongs af aan is David op een wielrenfiets te zien. In 2015 reed de destijds 17-jarige atleet zijn eerste internationale etappes en werd in 2019 Nederlands kampioen bij de Beloften. David rijdt momenteel voor Team Jumbo-Visma, een van de belangrijkste wielerploegen, en heeft hij hier al meerdere titels op zijn naam staan.

Sneakerjagers David Dekker

Naast zijn passie voor wielrennen, is David ook groot liefhebber van sneakers. Onder de naam SneakerDave toont David zijn sneakercollectie bestaande uit ‘holy grails’ als de Sean Wotherspoon Nike Air Max 97/1, Piet Parra x Nike SB Dunk en de Off-White x Air Jordan 1 High ‘University Blue’ – om maar een aantal te noemen.

Wekelijks deelt David een van zijn nieuwe aanwinsten op zijn Instagram, al is het zijn hondje die soms de show weet te stelen. In de Tim en Tom Sneaker Podcast vertelt David meer over zijn passie voor sneakers, jerseys en wielrennen.

Sneakerjagers David Dekker

Ook discussiëren Tim en Tom over hun favoriete releases van de week en wordt de show als altijd afgesloten met ‘Strik je Veter’.

Volgende aflevering

De Tim en Tom Sneaker Podcast met David is vanaf vrijdag 27 september 2024 te bekijken. De podcast wordt elke twee weken uitgezonden op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers. Daarnaast is de show ook te beluisteren als podcast op Spotify en iTunes. Tune in!

Sneakerjagers David Dekker
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date