Skip to content
Newsfeed

Crocs nodigt je uit in Hogwarts met de Harry Potter colllectie

13 oktober 2024 09:00
Crocs nodigt je uit in Hogwarts met de Harry Potter colllectie

Als je net als ik een echte Potterhead bent, dan kun je je nu helemaal uitleven met de nieuwe Harry Potter x Crocs collectie! Crocs heeft een collectie gedropt die geïnspireerd is op de vier Hogwarts huizen: Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw en Hufflepuff. Met deze nieuwe Classic Clogs kun je niet alleen je liefde voor de boeken en films tonen, maar ook een stukje van je huis trots dragen.

Deze keer kiest de sorting hat niet voor je; deze collectie laat je zelf bepalen waar je bij hoort. Of je nu slim en sluw bent zoals een Slytherin, wijs als een Ravenclaw, loyaal zoals een Hufflepuff of dapper als een Gryffindor, er is altijd een Classic Clog voor jouw huis. Persoonlijk ben ik helemaal fan van de Slytherin-clogs.

De clogs zijn voorzien van de typische kleuren van elk huis en zijn versierd met Jibbitz charms die de unieke waarden van elk huis benadrukken. Denk aan de dapperheid van Gryffindor of de ambitie van Slytherin; elk paar weerspiegelt de identiteit van het huis dat het vertegenwoordigt.

Een van de leukste details vind ik de gestreepte zolen, die een knipoog zijn naar de sjaals die de leerlingen van Hogwarts dragen. En om het compleet te maken, heeft elk paar het logo van het huis op de hak staan, zodat iedereen kan zien waar jouw loyaliteit ligt.

Ben jij ook een echte Harry Potter fan? Dan is de Crocs x Harry Potter collectie iets wat je echt niet wilt missen! Check het overzicht op deze pagina waar je de clogs kunt kopen.

Harry Potter x Crocs Classic Clog Gryffindor
Harry Potter x Crocs Classic Clog Slytherin
Harry Potter x Crocs Classic Clog Hufflepuf
Harry Potter x Crocs Classic Clog Ravenclaw
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date