Skip to content
Brand

Converse viert 40 jaar Transformers met nieuwe collectie

18 september 2024 06:59
Converse viert 40 jaar Transformers met nieuwe collectie

Op donderdag 19 september 2024 viert Converse het 40-jarig jubileum van de Transformers-franchise met een speciale collectie. Deze collectie brengt Chuck Taylor All-Stars samen met geliefde Transformers-personages. Of je nu een fan bent van de Autobots of de Decepticons, er is een paar voor elke Transformer-liefhebber. Naast de sneakers zullen er ook enkele kledingstukken gaan droppen.

Laten we de items van dichtbij bekijken!

Converse x Transformers

De Transformers-franchise bestaat uit een rijke geschiedenis van zowel tekenfilms als blockbuster-films. Deze twee formats hebben samen een indrukwekkend 40-jarig bestaan bereikt. Zo’n belangrijke mijlpaal laat je niet zomaar voorbijgaan, en dat wordt daarom op passende wijze gevierd met Converse.

Chuck Taylor Hi

De collectie bevat sneakers met unieke details, zoals custom graphics en speciale hangtags geïnspireerd door de wapens van de personages. Autobots-fans kunnen uitkijken naar een Chuck Taylor Hi met een ontwerp geïnspireerd door Optimus Prime, met een canvas bovenwerk in een rasterpatroon en gradientkleuren. De custom Energon Axe-hangtag maakt het geheel af.

Chuck Taylor Hi transformers
Chuck Taylor Hi Transformers

Voor de fans van de Decepticons heeft Converse een speciale grijze Chuck Taylor Hi ontworpen, met Megatron’s gezicht en een Energon Mace-hangtag.

Chuck Taylor Hi Transformers
Chuck Taylor Hi

Maar er is meer dan alleen de klassiekers. De All Star BB Shift CX, een van Converse’s high-tech basketbalschoenen, krijgt een Bumblebee look, compleet met Autobots-logo’s en insoles die aan deze Transformer doen denken.

All Star BB Shift CX
All Star BB Shift CX

Easy-On Hi en Ox

Voor de kleintjes zijn er ook speciale Chuck Taylor Easy-On Hi en Ox in peuter- en kleutermaten. Ze hebben elastische veters en coole prints van Optimus Prime, Megatron en Bumblebee. Zelfs de allerkleinsten kunnen zo hun liefde voor Transformers laten zien.

By You

Als laatste wat deze release extra bijzonder maakt, is de Converse By You-optie, waarmee je je eigen Transformers-sneakers kunt ontwerpen. Dit is een kans om je innerlijke robot naar buiten te laten komen en helemaal los te gaan met kleuren en patronen van je favoriete personages.

Converse x Transformers apparel

Naast de sneakers biedt de collectie ook kleding en accessoires, waaronder hoodies, T-shirts en rugzakken. Er zijn maten voor zowel volwassenen als kinderen, zodat de hele familie mee kan doen.

Ben je fan van Transformers? Zit dan klaar op donderdag 19 september 2024 om 10.00 uur ’s ochtends om deze collectie niet te missen!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date