Skip to content
Newsfeed

CLOT brengt opnieuw een opvallende twist aan de adidas Superstar

12 september 2024 18:25
CLOT brengt opnieuw een opvallende twist aan de adidas Superstar

CLOT en adidas slaan opnieuw de handen ineen voor de release van twee colorways voor de Superstar. Het is niet de eerste keer dat het duo dit silhouet een make-over heeft gegeven, al eerder zagen we een zwarte en witte kleurstelling. Eind 2024 komen ze met een ‘Wonder White’ en ‘Night Indigo’ ontwerp.

Wat meteen opvalt aan het bovenwerk van de ‘Wonder White’ en ‘Night Indigo’ is de open mesh basis die zorgt voor een luchtige, ademende schoen. Het mesh wordt gecombineerd met premium suède en leren accenten, waardoor het ontwerp een verfijnde look krijgt.

De ‘Night Indigo’ kleurstelling komt in een diep marineblauw kleur op de suède panelen op de oogjes, tong en hiel, terwijl de basis bijna zwart oogt. De ‘Wonder White’ daarentegen heeft een lichte crèmekleurige basis met groengetinte suède panelen, wat een subtiele, maar opvallende look geeft.

Beide modellen behouden het kenmerkende shelltoe-ontwerp van de Superstar, maar met een twist: de rubberen neus en zool zijn crèmekleurig en hebben een grove, spijkerachtige structuur voor extra grip en een stoere look.

Op de zijkant van de sneakers staan Chinese tekens die staan voor ‘CLOT’. Daarnaast zijn de Three Stripes omlijnd met contrasterend stikwerk. De veters zijn voorzien van baseball-stiksels, wat zorgt voor een extra sportieve touch. Als laatste is de binnenkant van de schoen afgewerkt met een leren voering.

De CLOT x adidas Superstar ‘Wonder White’ en ‘Night Indigo’ zullen naar verwachting gaan droppen aan het einde van 2024 verwacht, via JUICESTORE, adidas en geselecteerde retailers. Blijf op de hoogte van updates rondom deze release door regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te bekijken.

adidas Superstar CLOT
adidas Superstar CLOT
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date