Skip to content
Brand

Beyoncé en adidas komen met ‘Super Sleek’ Sneaker

25 mei 2022 12:12
Beyoncé en adidas komen met ‘Super Sleek’ Sneaker

IVY PARK en adidas zorgen dat je klaar bent voor de zomer met de ‘Super Sleek’ sneaker. Hiermee lanceert de collab een nieuw sneakersilhouet. De sneaker is een moderne versie van de Stan Smith en combineert daarnaast ook elementen van de Samba. Kleuren en materialen maken de sneaker een echte summer must-have, zeker op een festival mag de ‘Super Sleek’ niet ontbreken. De IVY PARK x adidas ‘Super Sleek’ zal uitkomen op 27 mei 2022. Bekijk het silhouet hieronder!

IVY PARK x adidas

De eerste collectie van IVY PARK x adidas lanceerde in januari 2020 en was binnen enkele minuten uitverkocht. In 2016 was het merk in handen van Topshop, totdat Beyoncé in 2018 IVY PARK volledig overkocht en hiermee afscheid nam van Topshop. Een powermove want al in 2019 ging ze de samenwerking aan met adidas.

Sindsdien hebben ze meerdere collecties gelanceerd, waaronder IVY HEART, die op Valentijnsdag in februari 2022 werd gelanceerd. Andere collecties zijn onder meer HALLS OF IVY, een collectie voor volwassenen en kinderen. Die als doel heeft om mensen te verenigen, ongeacht achtergrond, kleur of geloofsovertuiging. Nu komt de collab met de ‘Super Sleek‘, die hoogstwaarschijnlijk weer een groot succes zal zijn.

IVY PARK x adidas ‘Super Sleek’

De Super Sleek geeft een moderne twist aan de adidas ‘Stan Smiths’. Dit is vooral terug te zien aan vorm van het model en het kleurgebruik. Daarnaast komen er ook elementen van adidas ‘Samba’ naar voren. Wat je kunt zien aan de op voetbal geïnspireerde tong en de T-vormige toe box.

IVY PARK x adidas 'Super Sleek'
IVY PARK x adidas 'Super Sleek'

De sneaker heeft een neutrale kleurstelling bestaande uit een bovenwerk van beige leer en canvas. Een subtiele bosgroene kleur komt terug op de basis en hiel van de schoen. In plaats van veters heeft de schoen drie straps gekregen, wat verwijst naar de Three Stripes van adidas. Net als de subtiele stiksels op het middenpaneel. De straps komen in verschillende grootte voor gemakkelijk aan- en uittrekken.

IVY PARK x adidas 'Super Sleek'
IVY PARK x adidas 'Super Sleek'

Het logo van adidas staat op de zijkanten in het groen, daarnaast is de co-branding terug te zien op de tong. De linkertong is voorzien van het IVY PARK-logo, terwijl de rechtertong het adidas Trefoil-logo bevat.

IVY PARK x adidas 'Super Sleek'

Als laatste detail heeft het paartje een champagnekleurige platformzool, wat de schoen een echte eyecatcher maakt. Bekijk de lancering hieronder!

IVY PARK x adidas Crew Socks

Naast de IVY PARK x adidas ‘Super Sleek’ zal er ook een set Crew Socks gaan releasen. De set bestaat uit drie paar sokken, die perfect matchen met de sneaker. Zo komt er één paar in een witte kleur met crèmekleurige branding, één paar volledig in het groen met witte branding en het laatste paar kleurt wit met groene branding. Op de onderkant van de sokken is het Trefoil-logo geplaatst.

IVY PARK x adidas 'Super Sleek'

De IVY PARK x adidas ‘Super Sleek’ in combinatie met de Crew Socks maken je hele zomeroutfit compleet. De items zullen te koop zijn vanaf 27 mei 2022 op de website van adidas. Hou voor meer releases onze release kalender in de gaten!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date