Skip to content
Newsfeed

BAPE en adidas komen met nieuwe Superstar colorways

7 juli 2024 18:00
BAPE en adidas komen met nieuwe Superstar colorways

A Bathing Ape (BAPE) en adidas slaan opnieuw de handen ineen om de iconische adidas Superstar een frisse en moderne look te geven. Naar verwachting zullen er in maart 2025 twee nieuwe colorways van dit silhouet gaan droppen. De eerste in het wit met zwart en de andere kleurstelling in het blauw met wit.

De twee BAPE x adidas Superstar ontwerpen hebben een premium leren bovenwerk met het kenmerkende camouflagepatroon van BAPE op het leer gedrukt. Een speels asymmetrisch design onderscheidt deze samenwerking van eerdere drops. De linkerschoen toont de bekende adidas Three Stripes, terwijl de rechterschoen BAPE’s iconische shooting star logo bevat. Hiermee krijgt het klassieke Superstar silhouet een unieke twist.

Daarnaast wordt de samenwerking benadrukt door gouden BAPE en adidas branding op de tong en hiel tabs. Als laatste worden de sneakers afgemaakt met een witte rubberen shell-toe en een bijpassende tussenzool. Het camouflagepatroon van BAPE loopt door tot op de inlegzolen, wat een subtiel maar opvallend detail toevoegt.

Naar verwachting zullen in maart 2025 de twee BAPE x adidas Superstar colorways gaan droppen, een exacte releasedatum is helaas nog niet bekend. Blijf vooral op de hoogte van het laatste nieuws rondom deze release door regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te raadplegen.

BAPE x adidas Superstar
BAPE x adidas Superstar
BAPE x adidas Superstar
BAPE x adidas Superstar
BAPE x adidas Superstar
BAPE x adidas Superstar
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date