Skip to content
Newsfeed

ASICS onthult twee zomerse colorways in WMNS exclusive pack

23 september 2024 16:29
ASICS onthult twee zomerse colorways in WMNS exclusive pack

Hoewel we nu officieel in de herfst zitten, lijkt ASICS de zomer nog even vast te willen houden met twee opkomende releases. Op 26 september 2024 worden de ASICS GEL-Kayano 14 ‘Bakedpink’ en GEL-1130 ‘Baby Lavender’ bij ASICS verwacht, twee fleurige sneakers speciaal ontworpen voor de dames.

Het jaar 2024 staat volledig in het teken van de Y2K-trend die ode brengt aan de stijl anno 2000. Onder deze trend vallen onder andere croptops, wijde jeans, zilveren details en sportieve sneakers á la ASICS. De volgende releases van het Japanse sneakermerk zijn speciaal voor de dames.

Het WMNS exclusive pack komt met twee modellen: de GEL-Kayano 14 en GEL-1130. De ASICS GEL-Kayano 14 in de colorway ‘Bakedpink’ heeft een upper van mesh dat een ombre-effect gebruikt. De neus heeft een oranjeroze tint en loopt over in een lichtblauwe kleur bij de hiel. Zilveren overlays geven de sneaker stevigheid en dragen bij aan de Y2K-esthetiek.

De andere sneaker uit het pack is de GEL-1130 ‘Baby Lavender’ die de kleuren roze en paars gebruiken. In tegenstelling tot de GEL-Kayano 14 is het GEL-systeem in deze sneaker meer verborgen, maar biedt wel degelijk hetzelfde comfort.

Beide sneakers droppen hoogstwaarschijnlijk op 26 september 2024 bij ASICS en geselecteerde retailers. Bekijk de beelden van het pack hieronder en mis deze release niet.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date