Skip to content
Newsfeed

ASICS brengt het GEL-Quantum 360 VIII ‘City of Lights’ pack uit

29 augustus 2024 10:00
ASICS brengt het GEL-Quantum 360 VIII ‘City of Lights’ pack uit

ASICS brengt een GEL-Quantum 360 VIII ‘City of Lights’ pack uit, bestaande uit drie colorways. De sneakers zijn geïnspireerd op Parijs bij nacht. Of het pack ontworpen is met de Olympische Spelen in gedachten, is niet bekend, maar de timing doet denken van wel. Twee colorways van het ASICS Gel Quantum 360 VIII ‘City of Lights’ pack de ‘Red’ en ‘Yellow’ zullen gaan droppen op 30 augustus 2024 bij geselecteerde retailers.

ASICS GEL-Quantum 360 VIII ‘City of Lights’ pack

Het lijkt erop dat de stad Parijs dit jaar centraal staat bij sneaker merken. De stad van de liefde is dit jaar ook gekroond tot stad van de sport. In Paris werden ook de Olympische Spelen gehouden in 2024 en het waren niet alleen de sporters die in de spotlights stonden.

Zo was Snoop Dogg als mascotte een van de hoogtepunten van dit toernooi, evenals de opkomende releases en collabs die getoond worden rondom de wedstrijden, denk hierbij aan Pharrell Williams bij de opening. Nu zien we een pack van ASICS verschijnen dat inspiratie haalt uit de lichten van Parijs uit de avond.

Het pack komt met drie colorways van de ASICS GEL-Quantum 360 VIII, de ‘Blue’, ‘Red’ en ‘Yellow’. Het bovenwerk van de sneakers gebruiken kleuroverlopen die de lucht van Parijs nabootsen. Het geometrische raster op de upper verwijst naar de iconische gebouwen van de Franse hoofdstad.

De tussenzool van de sneaker gebruikt de vernieuwde DIVISION SPACE technologie. De GEL-elementen geven het model een moderne uitstraling.

Het ASICS GEL-Quantum 360 VIII ‘City of Lights’ pack gaat in 2024 droppen. De twee colorways ‘Red’ en ‘Yellow’ worden op 30 augustus 2024 al bij sommige retailers gereleased. Je kunt een overzicht vinden in dit artikel.

Bekijk hieronder de officiële beelden van de drie colorways en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor updates.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date