Skip to content
Newsfeed

ASICS lanceert het UB8-S GT-2160 model

10 oktober 2024 11:45
ASICS lanceert het UB8-S GT-2160 model

ASICS brengt een volgend silhouet uit: de UB8-S GT-2160. De sneaker haalt inspiratie uitvoorgaande designs als de GT-2160 en UB7-S GT-2160. Het nieuwe silhouet is ontworpen in samenwerking met Kiko Kostadinov Studio, een bekende bij ASICS. De sneaker verschijnt in drie kleurrijke colorways.

ASICS lijkt de smaak te pakken te hebben en introduceert een volgend silhouet. In de afgelopen maanden debuteerde het Japanse sneakermerk sneakers als de GEL-NYC, GEL-NYC 2055 en de UB7-S GT-2160. Met deze nieuwe silhouetten slaat het merk een brug tussen klassieke designs waar ASICS bekend om staat met vooruitstrevende technologieën.

De ASICS UB8-S GT-2160 is hier een goed voorbeeld en is met zijn klassieke en toch moderne ontwerp een perfecte match. De sneaker is ontworpen door het Londense Kiko Kostadinov Studio en het ontwikkelingsteam van ASICS SportStyle. Het design focust zich op drie thema’s: Interlaced Assemblages, Functional Utopias en Mino Ceramics.

‘Jade Coffee’
‘Brown Storm’
‘Azure’

Het silhouet gebruikt een mix van zachte texturen en handgemaakte elementen. De felle kleuren en contrasterende, rasterachtige patronen halen inspiratie uit de natuur. Glanzende elementen, zoals details op de mudguard, worden afgewisseld met metallic structuren die de dubbellaagse mesh-afwerking benadrukken.

Het resultaat is een strak uitziende sneaker. Het silhouet verschijnt in drie colorways: ‘Azure’, ‘Brown Storm’ en ‘Jade Coffee’. Alle drie de varianten gebruiken uitgesproken kleuren, iets wat centraal staat in de designs van Kiko Kostadinov. Kortom, een must voor sneakerliefhebbers die het Y2K-thema terug willen brengen in hun outfit.

De ASICS UB8-S GT-2160 maakt op 11 oktober 2024 zijn debuut en zal te verkrijgen zijn bij ASICS en geselecteerde retailers. Bekijk de sneakers hieronder en mis deze release niet.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date