Skip to content
Newsfeed

Aminé teaset volgende samenwerking met New Balance

17 september 2024 16:00
Aminé teaset volgende samenwerking met New Balance

Rapper Aminé, bekend van nummers als ‘REEL IT IN’, ‘Caroline’ en ‘Spice Girl, komt opnieuw samen met New Balance. In 2023 werkte de artiest voor het eerst samen met het sneakermerk en releasede de New Balance 610 ‘Mooze’. Het is nog niet bekend welke sneaker er gebruikt wordt in de volgende collab.

Aminé en New Balance hebben meer in petto voor 2024 nu de voor een Grammy genomineerde rapper en het in Boston gevestigde merk zich klaarmaken voor hun volgende release. Na het succes van de ‘Mooze’, een opvallende sneaker dat bananen details gebruikte, lijkt ook de volgende release het bananen-thema te omarmen.

Het is nog niet bekend hoe de sneaker eruit komt te zien of welk silhouet er gebruikt zal worden. In de teaser zien we de Grammy genomineerde rapper in een nog niet eerder vertoonde New Balance sneaker aan zijn voeten die de kleuren van het billboard matchte. Of dit de daadwerkelijke sneaker in kwestie is, moet nog blijken.

Volgens Aminé kunnen we de New Balance collab nog in 2024 verwachten. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates en mis deze collab niet.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date