Skip to content
Newsfeed

Aimé Leon Dore teased nieuwe New Balance 997 collab

22 augustus 2024 16:09
Aimé Leon Dore teased nieuwe New Balance 997 collab

Teddy Santis en zijn merk Aimé Leon Dore (ALD) hebben opnieuw de handen ineengeslagen met New Balance, zoals te zien is in hun lookbook voor herfst/winter 2024. In november zullen er twee nieuwe versies van de New Balance 997 gaan droppen en als we naar eerdere releases kijken, kunnen we verwachten dat deze sneakers razendsnel zullen uitverkopen.

De eerste colorway, ‘Dark Moss Angora’, is een echte eyecatcher. Het bovenwerk combineert olijfgroen leer en mesh met opvallende accenten in geel en bordeauxrood. Deze mix van kleuren geeft de sneaker een uitgesproken look die zowel vintage als modern aanvoelt, precies wat je zou verwachten van een samenwerking tussen ALD en New Balance.

De tweede variant, ‘Grey Midnight’, is ontworpen voor degenen die houden van een meer minimalistischere stijl. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardige grijze en beige suède, wat zorgt voor een cleane uitstraling. Toch is er ook voldoende aandacht voor detail, met subtiele rode accenten rond de tong en het iconische ‘N’ logo in een olijfgroene tint.

Hoewel we nog niet exact weten wanneer deze sneakers zullen gaan droppen, kun je ze in november 2024 verwachten bij Aimé Leon Dore, New Balance en geselecteerde winkels. Blijf op de hoogte van updates door regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te bekijken!

Aimé Leon Dore x New Balance
Aimé Leon Dore x New Balance
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date