Skip to content
Newsfeed

Aimé Leon Dore en New Balance brengen de 475 terug

20 september 2024 11:24
Aimé Leon Dore en New Balance brengen de 475 terug

Aimé Leon Dore en New Balance blijven ons verrassen met nieuwe releases, en dit najaar, 2024, pakken ze uit met twee nieuwe colorways van de New Balance 475. Teddy Santis, die ook de creatieve leiding heeft over de New Balance MADE in USA-lijn, laat met deze sneakers opnieuw zien waarom de samenwerking tussen de twee merken zo succesvol is.

De eerste colorway is een subtiele combinatie van grijs en groen. Het ontwerp heeft een vintage look dankzij het gebruik van pre-aged leer en suède. Het NB-logo is fijn gestikt op de zijkant van de schoen, en de hiel heeft een backtab van verouderd leer, wat perfect aansluit bij de kenmerkende nostalgische stijl van Aimé Leon Dore.

De tweede colorway is iets gewaagder en bevat levendige kleuren zoals blauw, rood en geel. Deze speelse accenten zorgen voor een frisse twist op het klassieke 475-silhouet, met behoud van het strakke en preppy design waar ALD om bekendstaat. Ook hier zijn de materialen weer van topkwaliteit, met een combinatie van suède, mesh en cracked leer.

Het Aimé Leon Dore x New Balance 475 pack zal naar verwachting gaan droppen op 27 september 2024. Blijf op de hoogte van deze release door regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te bekijken.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date