Skip to content
Brand

adidas x Rich Mnisi collectie is nu verkrijgbaar

12 april 2022 09:43
adidas x Rich Mnisi collectie is nu verkrijgbaar

Samen met Zuid-Afrikaanse ontwerper Rich Mnisi, brengt adidas een nieuwe collectie uit. De Zuid-Afrikaanse afkomst is terug te zien in de collectie. De items combineren gewaagde en opvallende dierenprints met levendige kleuren en abstracte patronen. We nemen jullie graag iets dieper mee in de collab adidas x Rich Mnisi.

Rich Mnisi

Rich Mnisi is geboren in Johannesburg en heeft een liefde voor de wereld van pop culture. Hij richtte in 2014 het merk ‘OATH Studio’ op. In datzelfde jaar kreeg hij de titel ‘African Fashion Young Designer’ tijdens de Mercedes-Benz Fashion Week in Afrika.

Een jaar later, in 2015, werd het merk ‘RICH MNISI’ opgericht. Waarmee hij verschillende collecties heeft uitgebracht die gericht waren op cultuur, erfgoed en de gemeenschappelijke ervaringen van de mens.

Rich Mnisi, zegt over zijn passie: “I love design and all creative forms and fashion gives on the ability to provide others with tools to enhance their daily expressions and story telling.”

adidas en Rich Mnisi begonnen hun samenwerking in 2021, samen met Thebe Magugu brachten zij ‘Love Unites‘ uit. Dit is een collectie die bestond uit items die de LBGTQ+ community representeerde. Nu komt de collab met een nieuwe collectie die geïnspireerd is op Afrika.

adidas x Rich Mnisi

Om een beeld te geven van de collectie, hebben we onze favorieten op een rijtje gezet. Mocht je zelf een kijkje willen nemen klik dan op de button hieronder om doorverwezen te worden naar de website van adidas.

Sweater

De mouwen van deze sweater komen in veel kleuren en patronen. Aangezien de rest zwart is valt dit extra op. Hierdoor worden de schatten van Afrika duidelijk in beeld gebracht.

Sweater
Sweater

T-shirt

Dit T-shirt is zacht en ademend wat zorgt voor alledaags comfort. Het shirt matcht goed met de sweater hierboven, aangezien het dezelfde print bevat.

T-Shirt
T-Shirt

Legging

Deze legging is een voorbeeld van één van de schatten van Afrika, met dierenprints die een idyllische wereld weergeven waar mens en natuur bijna naadloos in elkaar overgaan.

Legging
Legging

Bodysuit

De felle kleuren en overlays van zebra-, luipaard- en giraffenprint laten deze bodysuit opvallen. Het is een perfecte combinatie van patronen en kleuren, daarnaast sluit de bodysuit goed aan op het lichaam.

Bodysuit
Bodysuit

Vissershoedje

Dit vissershoedje kun je op twee manieren dragen. Als je ’t met de effen kant naar buiten draagt, krijg je een casual look. Als je ’t binnenstebuiten keert, wordt je stijl extra wild door de energieke dierenprint.

Vissershoedje
Vissershoedje

Superstar

De dierenprints op deze Superstar geven de klassieker een nieuwe gewaagde look. Naast de prints vallen ook de kleuren erg op. Het oranje en zwart staat in contrast met de witte basis waardoor deze details een echte eyecatcher zijn.

Superstar

Dit waren onze favorieten uit de adidas x Rich Mnisi collectie. Voor het gehele aanbod kun je een kijkje nemen op de website van adidas. Benieuwd naar andere collecties? Hou dan vooral onze nieuwspagina in de gaten.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date