Skip to content
Brand

adidas onthult thuis- en uittenues voor het voetbalseizoen 2024/2025

1 augustus 2024 11:11
adidas onthult thuis- en uittenues voor het voetbalseizoen 2024/2025

Terwijl veel spelers zich voorbereiden op de eerste wedstrijden van het nieuwe voetbalseizoen 2024/2025, heeft adidas inmiddels de nieuwe shirts voor het komende seizoen onthuld. De meeste clubs zijn inmiddels weer volop aan het trainen, en sommige hebben zelfs al wedstrijden gespeeld in de groepsfases van Europese competities. Het doel voor al deze teams is duidelijk: het hoogst haalbare bereiken.

adidas speelt hierin een belangrijke rol door jaarlijks diverse clubs te voorzien van innovatieve en stijlvolle shirts waarin ze het hele seizoen zullen schitteren. Deze nieuwe tenues zijn niet alleen ontworpen met het oog op esthetiek, maar ook met de nieuwste technologieën voor optimale prestaties en comfort. Met deze onthullingen versterkt adidas de band met de clubs en hun supporters, die met spanning uitkijken naar wat dit seizoen zal brengen.

adidas voetbalshirts voor 2024/2025

adidas sponsort verschillende voetbalclubs en creëert elk jaar thuis-, uit-, en soms derde tenues. Deze ontwerpen zijn vaak geïnspireerd door de rijke geschiedenis van de clubs of de steden waar ze vandaan komen.

Zo speelt Arsenal, onder leiding van manager Mikel Arteta, uitwedstrijden in een shirt dat is ontworpen in samenwerking met Labrum. Dit shirt is een eerbetoon aan de spelers en fans van de club met Afrikaanse roots, wat te zien is aan de gedetailleerde graphics en de accenten in de kleuren van de Pan-Afrikaanse vlag.

arsenal adidas awayshirt

Het uitshirt van Bayern München heeft ook een bijzonder verhaal. Dit shirt laat de verbondenheid van de club met Beieren zien door het gebruik van speciale kleuren. Op de kraag staat ‘Mia San Mia,’ het motto van de club, dat de sterke band tussen de supporters, de club en de spelers benadrukt.

bayern munchen awayshirt
adidas bayern munchen awayshirt

adidas probeert altijd de supporters, de clubs en de spelers dichter bij elkaar te brengen met hun betekenisvolle ontwerpen. Hieronder laten we enkele van deze tenues zien, waaronder die van Arsenal en Bayern München, maar ook Benfica en AS Roma. Wil je alle shirts voor het voetbalseizoen van 2024/2025 aanbod bekijken? Klik dan op de knop hieronder!

Bekijk hieronder shirts van verschillende clubs

Deze shirts zijn meer dan alleen sportkleding; ze zijn een symbool van de passie en trots die clubs en hun supporters met elkaar delen. Ben je benieuwd naar meer van deze bijzondere tenues? Bekijk dan het volledige aanbod via de button hieronder en ontdek de nieuwe creaties die jouw favoriete clubs in het seizoen 2024/2025 zullen dragen!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date