Skip to content
Brand

adidas en Brain Dead komen met vier nieuwe Stan Smith colorways

30 augustus 2024 07:57
adidas en Brain Dead komen met vier nieuwe Stan Smith colorways

Het adidas Stan Smith silhouet krijgt wederom een creatieve twist dankzij een nieuwe samenwerking met het Los Angeles-gebaseerde merk Brain Dead. Eerder brachten ze al een klassieke wit-groene Stan Smith uit, en nu is het duo terug met vier nieuwe colorways die op 7 september 2024 zullen droppen.

Brain Dead, onder leiding van Kyle Ng, staat bekend om zijn unieke en tegendraadse aanpak. Na eerdere succesvolle samenwerkingen met onder andere Oakley en Carhartt, slaat Brain Dead nu opnieuw de handen ineen met adidas en brengen ze vier frisse kleurstellingen van de Stan Smith op de markt.

Het pack bestaat uit de kleuren Vapour Pink, Shadow Green, Clear Brown en Light Bahia Blue. Elk paar heeft een donker rubberen zool en een zacht leren bovenwerk, met een fuzzy suède detail op de hielen.

Wat deze ontwerpen echt onderscheidt van het klassieke ontwerp, zijn de speelse, rafelige veters en het geperforeerde Brain Dead-logo aan de zijkant. Ook de klassieke Trefoil en Stan Smith-logo’s zijn aanwezig, maar dan met een typische Brain Dead twist, zoals een gekartelde stikselrand op de hielen.

De Brain Dead x adidas Stan Smith collectie is vanaf 7 september 2024 verkrijgbaar bij Brain Dead, adidas en geselecteerde retailers. De Light Bahia Blue zal alleen te koop zijn bij Brain Dead.

Ben je benieuwd naar de eerdere colorway die ze hebben gedropt? Check dan: Brain Dead en adidas komen opnieuw samen voor de Stan Smith ‘Unstructured’.

adidas Stan Smith x Brain Dead
adidas Stan Smith x Brain Dead
adidas Stan Smith x Brain Dead
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date