Skip to content
Newsfeed

Action Bronson onthult nieuwe New Balance 990v6 colorway

3 oktober 2024 09:27
Action Bronson onthult nieuwe New Balance 990v6 colorway

Action Bronson heeft zijn nieuwste samenwerking met New Balance aangekondigd: de 990v6. Na de succesvolle drop van twee eerdere kleurstellingen van dit silhouet, laat Action ons nu zien wat we kunnen verwachten voor 2025.

De 990v6 komt met een frisse look. Het bovenwerk is gemaakt van wit mesh, aangevuld met leren mudguards, wat zorgt voor een strakke basis. Maar wat deze sneaker echt laat opvallen zijn de felle accenten, die we inmiddels gewend zijn van de rapper uit Queens.

We zien roze, rode en blauwe accenten rondom het bovenwerk die een speelse touch geven aan het geheel. Bovendien zijn er paarse details te zien op de neus en de veters, wat de sneaker nog levendiger maakt.

Naast deze 990v6 is Action Bronson ook bezig met andere projecten, zoals de Minimus Trail en de FuelCell Rebel v4, die ook in de pijplijn zitten. Het lijkt erop dat de samenwerking tussen Action en New Balance sterker dan ooit is, met een duidelijk doel om frisse, kleurrijke ontwerpen naar de markt te brengen.

Lees hier meer over de Minimus Trail en FuelCell Rebel v4: Action Bronson en New Balance slaan handen ineen voor hardlooppack.

Het is nog niet duidelijk wanneer de nieuwe Action Bronson x New Balance 990v6 precies uitkomt, maar de geruchten gaan dat we ze in april 2025 kunnen verwachten. Blijf vooral op de hoogte van updates door regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te bekijken!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date