Skip to content
Newsfeed

Out now: Above The Clouds x ASICS GT-2160 pack

29 augustus 2024 14:23
Out now: Above The Clouds x ASICS GT-2160 pack

Above The Clouds, een sneaker- en streetwearwinkel uit Sydney, Australië, komt opnieuw samen met ASICS. Het duo heeft in het verleden al verschillende sneakers uitgebracht, waaronder de ASICS GT-2160 ‘Chocolate Brown’ eerder dit jaar. Nu zien we twee nieuwe colorways van het GT-2160 model verschijnen. De Above The Clouds x ASICS GT-2160 ‘White & Pure Silver’ en ‘Black & Gunmetal’ zullen bij geselecteerde retailers gaan droppen op 30 augustus 2024.

ASICS borduurt voort op de laatste, succesvolle, release van de GT-2160 met Above The Clouds en brengt twee nieuwe colorways uit van het silhouet: een zwarte en een witte. Beide sneakers hebben monochrome colorways. Het bovenwerk bestaat uit mesh, leer en synthetische materialen.

Beide colorways komen met een doorzichtige overlay op de upper dat de sneaker een moderne twist geeft. Op de tong en hiel zijn de ASICS logo’s en het modelnummer geplaatst. De GEL-technologie in de zool biedt demping en comfort bij iedere stap.

De Above The Clouds x ASICS GT-2160 ‘White & Pure Silver’ en ‘Black & Gunmetal’ worden op 30 augustus 2024 bij sommige retailers gereleased. Je kunt een overzicht vinden in dit artikel. Bekijk de beelden van de sneakers hieronder en houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date