Skip to content
Newsfeed

A Ma Maniére viert 10-jarig bestaan met uitgebreid sneaker pack

14 augustus 2024 16:29
A Ma Maniére viert 10-jarig bestaan met uitgebreid sneaker pack

Sneaker boetiek A Ma Maniére uit Atlanta viert in 2024 zijn 10-jarige bestaan. Het label viert deze mijlpaal met een uitgebreid sneaker pack, genaamd ‘While You Were Sleeping’. Het pack bestaat uit zes sneakers van de merken Nike, Jordan Brand en Converse.

De eerste sneaker uit het pack, de langverwachte A Ma Maniére x Air Jordan 3 ‘Black’, dropt op 20 augustus 2024.

Het jaar 2024 is een belangrijk jaar voor A Ma Maniére. Het label werd in 2014 opgericht door James Whitner als onderdeel van The Whitaker Group. A Ma Maniére opende de eerste winkel in Atlanta en heeft er sindsdien twee vestigingen bijgekregen, beide ook in Amerika.

In de afgelopen jaren heeft het merk al vaker samengewerkt met Nike. Speciaal voor het jubileum komt A Ma Maniére met samenwerkingen met Nike, Jordan Brand en Converse. Het gaat hier om de Air Jordan 3, Air Jordan 4, de nieuwe Air Jordan 39, Air Force 1 Low, Air Max 95 en de Converse Weapon.

Enkele sneakers uit dit pack werden eerder al geteased, waaronder de Air Jordan 3, Air Jordan 4 en de Air Max 95 tijdens de Paris Fashion Week 2024. De zes sneakers uit het pack gebruiken elk de kenmerkende AMM-kleuren, als lichtroze, bordeauxrood en grijs.

De sneakers uit het ‘While You Were Sleeping’ pack worden achter elkaar gereleased. De eerste sneaker van het pack, de Air Jordan 3 ‘Black’, dropt op 20 augustus 2024 bij A Ma Maniére. Later wordt de sneaker hoogstwaarschijnlijk bij Nike en geselecteerde retailers droppen.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date