Skip to content
Watch

The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep. 45

11 mei 2024 10:00
The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep. 45

Er staat weer een nieuwe aflevering van The Sneaker Update online. In de volgende aflevering lijken rappers centraal te staan. Van de aanhoudende beef tussen Drake en Kendrick Lamar, tot de release van Skepta’s PUMA sneaker, Travis Scott’s Circus Maximus tour en de eerste collab van Jack Harlow en New Balance. Ook het Met Gala van 2024 wordt uitgebreid besproken.

The Sneaker Update is dé podcast voor iedereen die op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen in de sneakerwereld. In elke aflevering delen Lotte, Mats en Tommy Triggah boeiende verhalen uit de scene. Van unieke sneaker releases tot fascinerende anekdotes achter de ontwerpen, alles komt aan bod in deze wekelijkse podcast.

In de aflevering van 8 mei 2024 gaat het (wederom) over het conflict tussen Drizzy en K -Dot. De fleurige New Balance sneaker in samenwerking met Jack Harlow wordt besproken en Lotte heeft het over haar favoriete looks van het Met Gala 2024 dat afgelopen maandag gehouden werd in New York.

De podcast komt wekelijks met een nieuwe uitzending. Als je de voorgaande afleveringen hebt gemist, kun je deze beluisteren op het Sneakerjagers Spotify-account.

Luister nu naar de nieuwste aflevering van The Sneaker Update, beschikbaar op zowel Spotify als iTunes. Tune in om bij te blijven met de recentste sneaker updates.