Skip to content
Brand

Get Festival Ready met Sneakerjagers – Outfit 7

28 april 2024 12:12
Get Festival Ready met Sneakerjagers – Outfit 7

Het festivalseizoen is eindelijk hier! Met Koningsdag, Bevrijdingsdag en nog veel meer in het vooruitzicht, is het tijd om jezelf te trakteren op nieuwe festivaloutfits. Denk aan kleurrijke Nike-sneakers en toffe accessoires om je look compleet te maken.

Bij Sneakerjagers hebben we speciaal voor jou de Festival Ready campagne opgezet. De hele week lang hebben we jullie de meest fantastische festivaloutfits laten zien, samengesteld door ons team. En vandaag zijn we al aangekomen bij de laatste dag. Op dag zeven, presenteren we met trots een outfit samengesteld door onze eigen Tristan!

Sneakerjagers Festival Ready – Outfit 7

Het is eindelijk zover, de eerste festivals komen eraan! Of je nu van hiphop, house of hardstyle houdt, er is voor ieder wat wils tijdens het festivalseizoen. Als je nog op zoek bent naar de perfecte outfit voor jouw favoriete feestje, blijf dan deze week onze nieuwspagina op Sneakerjagers volgen!

Foto’s Sneakerjagers

Raak geïnspireerd door de Nike outfits die ons team heeft uitgekozen. We hebben je de hele week lang een aantal verschillende looks laten zien, inclusief te gekke sneakers en accessoires. De zevende en laatste outfit is samengesteld door Tristan.

Tristan zegt dat hij ervan houdt als zijn outfits matchen, zowel in het dagelijks leven als op festivals. “Het geeft net iets meer pit aan je look,” voegt hij eraan toe. Hij combineert een Nike Lakers T-shirt met een zwarte cargobroek.

Houd er rekening mee dat in bepaalde gevallen het dragen van basketbalshirts mogelijk niet is toegestaan op het festival. Lees daarom altijd zorgvuldig de regels van het festival voordat je je outfit samenstelt!

De outfit wordt compleet gemaakt met de Nike Air Max 1 ‘Field Purple’. “Deze sneaker is enorm comfortabel,” legt hij uit. “Op een festival sta je vaak lang op je benen, en om ervoor te zorgen dat je het festival uit kunt spelen, zijn comfortabele sneakers essentieel.”

Bekijk de items uit de outfit hieronder.

Laat je inspireren

Dit was alweer de laatste en zevende outfit van onze Sneakerjagers Festival Ready campagne. Heb je de eerdere outfits gemist? Check dan de banner hieronder voor een overzicht van alle Festival Ready outfits. Laat je inspireren en vind jouw volgende look bij Nike.