Skip to content
Newsfeed

De Sneakerjagers x Sneaker LAB One Extremely Good Sneaker Care Kit is nu verkrijgbaar

3 mei 2024 10:50
De Sneakerjagers x Sneaker LAB One Extremely Good Sneaker Care Kit is nu verkrijgbaar

In samenwerking met het Zuid-Afrikaanse bedrijf Sneaker LAB introduceert Sneakerjagers de One Extremely Good Sneaker Care Kit. De kit bestaat uit drie producten, een bijbehorende borstel en sneaker wipes die jouw sneakers spik en span krijgen.

De One Extremely Good Sneaker Care Kit dropt op woensdag 24 april 2024 om stipt 12:00 uur in de Sneakerjagers webshop.

Sneakerjagers x Sneaker LAB

Of je nu door de regen bent gaan lopen, naar een festival bent geweest of gewoonweg onhandig bent geweest, met de Sneakerjagers x Sneaker LAB One Extremely Good Sneaker Care Kit krijg je jouw favoriete sneakers weer zo goed als nieuw. Wel zo handig net voor het festivalseizoen!

Sneakerjagers x Sneaker LAB

De producten uit de kit zijn niet alleen goed voor je sneakers, maar ook voor de planeet. Sneaker LAB is een bedrijf uit Zuid-Afrika dat zich focust op het creëren van natuurlijke en milieubewuste cleaning formules.

De producten maken gebruik van natuurlijke bacteriën en enzymen die vuil bij de bron aanpakken. Een formule die effectief is voor het reinigen van je sneakers en onschadelijk is voor de natuur!

Sneakerjagers x Sneaker LAB
Sneakerjagers x Sneaker LAB

Duurzaamheid is dan ook de kernwaarde van Sneaker LAB. Het bedrijf is Green Tag gecertificeerd en streeft hun eigen opgestelde ‘Green Philosphy’ na in elke stap in het productieproces.

Sneakerjagers x Sneaker LAB Jo Farah

In een exclusief Sneakerjagers interview vertelt oprichter Jo Farah over de missie van Sneaker LAB.

One Extremely Good Sneaker Care Kit

De Sneakerjagers x Sneaker LAB One Extremely Good Sneaker Care Kit bestaat uit de volgende producten.

  • Sneaker Cleaner – Een milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare reinigingsoplossing die tot 72 uur na het aanbrengen reinigt op microscopisch niveau.
  • Odor Protector – Een op waterbasis gecreëerde protector die in de vezels van de stof wordt opgenomen om een langdurige onzichtbare barrière tegen onaangename geuren te vormen.
  • Premium Brush – Gemaakt van bamboe en gerecyclede materialen, perfect voor het diepreinigen van sneakers.
  • Sneaker Protector – Een oplossing op waterbasis die in de vezels van de stof wordt opgenomen om een langdurige barrière tegen vuil te vormen.
  • 2 Sneaker Wipes – Perfect om mee te nemen onderweg.

De One Extremely Good Sneaker Care Kit is vanaf woensdag 24 april 2024 om 12:00 uur te verkrijgen in de Sneakerjagers webshop. Klik op de knop hieronder om naar de webshop te gaan. De Care Kit kost €29,99 (exclusief verzending) en wordt geleverd met een gratis Sneakerjagers sleutelhanger.

Mocht je geïnteresseerd zijn in het verhaal van Sneaker LAB, klik dan hier.

Sneakerjagers x Sneaker LAB
Sneakerjagers x Sneaker LAB
Sneakerjagers x Sneaker LAB
Sneakerjagers x Sneaker LAB